2200 Kultur 2200_kultur_bibliotek 2200_kultur_bad

2200KULTUR - fælles og hver for sig

Kunde: 2200Kutur under Københavns Kommune


2200 Kultur hører under Københavns Kommune og har til huse på Nørrebro i Nørrebrohallen, Nørrebro Bibliotek, Osramhuset og Sjællandsgade Bad.

Opgave brief.:

Udvikling af navn og fæles visuel identitet til fire kommunalt drevne aktivitetsinstitutioner på Nørrebro i København. Navn og identitet – herunder logo - med catch og appeal til den brede skare af borgere og aktive brugere. Logoen skulle designes med en fleksibilitet, så den også ville fungere til hver enkelt institution.

Løsning:

Første step var at finde på et navn. Det skulle være rummeligt og omfavne alle fire institutioner, udstråle aktivitet, urbanitet, glæde og gerne være ordret og nemt at afkode. Vi besluttede os for navnet 2200Kultur.

Næste step var at designe en fælles logo og visuel identitet til understøttelse af ovenstående værdier. Resultatet du ser til venstre på denne side. Københavns Kommune lagde i deres valg af logo for 2200Kutur vægt på at både logoen og dens prik-elementer var nemme arbejde videre på forskellig grafisk vis i markedsføringen og profileringen. Et eksempel herpå er 2200Kuturs hjemmeside, hvor der er leget med prikkerne.

Link til 2200Kulturs hjemmeside: 2200kultur.dk  >
Har du lyst til at høre mere om offentlig markedsføring? Kontakt os herRelaterede cases