Online brochure for Alpen Travel Online brochure for Alpen Travel Online brochure for Alpen Travel

Online markedsføring af boliger

Kunde: Alpen Travel


Alpen Travel tilbyder ejendomsinvestering. Salg og leje af luksusboliger i Bad Gastein, Østrig, til kunder over hele verden,


Opgave brief:

Præsentations- og salgsmateriale der kunne nå kundeemnet straks interessen for investeringen var vakt. Da kundeemnerne typisk befinder sig udenfor Danmark er traditionelle trykmaterialer som for eksempel et katalog for lang tid om at nå frem.

Løsning:

Online brochure som primært fremviser boligerne flot og professionelt, men som sekundært også viser byen og dens udbud af aktiviteter på en mere spændende måde end et almindelig trykt katalog. Der er fremadrettet tiltænkt videofilm i brochuren af såvel boligerne som området.

Et plus ved online brochuren er naturligvis opdateringsmuligheden. Solgte boliger kan nemt fjernes og nye blive tilføjet på et splitsekund og dermed utrolig billigt. Indtil nu har vi udarbejdet den grundlæggende danske version, som det er planlagt at versionere til en række andre sprog.

Resultat:

Online brochuren har giver sælgerne et værdsat værktøj til brug i deres arbejde, som i dag er blevet en del lettere. De melder om en positiv salgseffekt, da kunderne har lettere ved at få en reel fornemmelse af de flotte boliger end tidligere.

Link til løsning:

Link til Alpen Travels online brochuren her >


Har du lyst til at høre mere om online brochurer og online markedsføring ? Kontakt os her

 Relaterede cases

Case om online markedsføring