Kampagne for ny thermostat serie i europa

Kunde: Danfoss


Danfoss er en dansk koncern med ca. 24.000 medarbejdere fordelt verden over. Danfoss udvikler, producerer og markedsfører en vifte af kvalitets termostater og energibesparende løsninger til privat- og erhvervsmarkedet.

Opgavebrief

Termostater har traditionelt set altid været et lavinteresse produkt, som slutbrugeren ikke har involveret sig besynderligt i. De har derfor typisk haft modelnavne bestående af tal- og bogstavkombinationer, som gav mening for den professionelle målgruppe – eksempelvis installatører.

Danfoss ønskede med en helt nyudviklet produktserie af elegante termostater at ændre på dette forhold. Slutbrugeren skulle opprioriteres og længere frem i rampelyset. De nye Danfoss termostatmodeller fik lækre designs og til kommunikationen havde Danfoss brug for et overordnet konceptnavn til produktserien samt tilhørende navne til hver af termostatprodukterne, som gav mening for slutbrugere verden over. Det var denne udfordring og eventdelen til produktserie lanceringen, som vi i foråret 2009 blev briefet på.

Den nye produktserie fra Danfoss skulle ved introduktionen indeholde 4 nyudviklede termostater, hver til sit segment i markedet. Kampagnen var international og udvalgte territorier i Europa blev valgt til introfasen.


Løsning

Vi samlede bl.a. livsstilsværdien i de æstetiske designs med energi- og miljøbesparelsen. Det resulterede i produktserie navnet ”living by Danfoss” og en række relaterede produktnavne, hvor vi endvidere fremdrog produktspecifikke egenskaber: Living Design, Living Eco, Living Connect og Living Danfoss Link.


Resultat

De nye Danfoss termostater i produktserien ”living by Danfoss” blev med stor succes lanceret i marts 2011 og har i dag fået et solidt fodfæste i de to hovedmålgrupper af private og professionelle.


Link til kampagnesite:

Link til living by Danfoss kampagnesite >

Har du lyst til at høre mere om markedsføring? Kontakt os herRelaterede cases

Se hjemmesiden Erhvervsguiderne >
Se hjemmesiden Th mur & fliser >