Elev kampagne, annoncer for Politiet Elev kampagne,kampagnesite, tshirt, manillamærke etc for Politiet

Elevkampagne

Kunde: Politiet


Politiet – eller Rigspolitiet som de egentlig hedder – dækker over en bred vifte af meget forskelligartede jobs. De kan foregå til lands, til vands, i luften, herhjemme, i udlandet og endda med en hund som kollega.

 

Opgave brief:

­­­­Hvert år kan man ansøge om optagelse indenfor i Politiet. Da vi blev inviteret til at lave kampagneudkast til en rekrutteringskampagne havde Politiet ingen problemer med at få et tilstrækkeligt antal ansøgere. Udfordringen lå i at gøre de rette kandidater interesseret i at søge indenfor i Politiet.

Løsning:

Vi henvendte vi os til målgruppen med åbne spørgsmål: ”Er Du…?”. I vores kampagneudkast indgik annoncer, plakater, små bordstandere til kantiner på eksempelvis uddannelsesinstitutioner, manilamærker til fastgørelse på cykler og knallerter og forskellige t-shirts til uddannelsesmesser, informationskaravaner og sports arrangementer.

Hele kampagnen for Politiet skulle samles på et kampagnesite indeholdende en masse information og værktøjer. Bl.a. en test-dig-selv mulighed, informationsmaterialer, online ansøgningsformular, case stories med sidste års elever i videoform med videre.

Resultat:

Politiet besluttede, at gå videre med en anden kampagne idé, som kan ses på blivpolitibetjent.dk.

Link til mere iformation om Politiets elevkampagne:

Link til Politiets kampagnesite for elev rekruttering,(blivpolitibetjent.dk) >


Har du lyst til at høre mere om kampagner og markedsføring ? Kontakt os herRelaterede cases

Case om kampagne