Seneste nyheder


Arkiv

Se ordentlig ud online. Din klinik er som din hjemmeside


Vi googler –sammenligner –oplever –danner os en mening – og beslutter så hvilken tandlæge, vi vil kontakte. I artiklen skrevet af journalist Jon Holm Pedersen fra Dental giver vi vores på hvad der skal med og hvad der skal skrottes når det kommer til tandlæge hjemmesider.

Internettet er stedet, vi søger vores information. Også når det kommer til tandlæger og deres hjemmesider. Klinikkens hjemmeside skal naturligvis afspejle selve klinikken og kvaliteten af behandlingerne på bedst tænkelige vis. Den skal give brugere som ikke kender klinikken, et opdateret og præsentabelt indtryk af den. Formår hjemmesiden ikke det, så er det nemt for brugerne at klikke sig videre til en konkurrerende tandlæge, der profilerer sin klinik bedre og mere professionelt online.

Er din online profil lige så professionel som din klinik ? Giver hjemmesiden nye patienter tryghed og fornemmelsen af at der er styr på tingene ?

DENTAL, april 2012

Læs Jon Holms Pedersens artikel i tandlæge magasinet Dental. Du finder selve artiklen på side 26- 28. Har du ikke magasinet, kan du hente artiklen ved hjælp af disse to links.

Link til online version af Dental apr/2012 >

Link til PDF download af Dental apr/2012 >

Tilmeld vores nyhedsbrev