baron & company reklamebureau

BARON & COMPANY reklamebureau er et taktisk reklamebureau med fokus på værdiskabende kommunikation til konkurrencedygtige priser. Virkemidlerne er kreativitet, hårdt engageret arbejde og sund fornuft. Vi arbejder både med off- og online markedsføring.

Vi hjælper dig med at skabe konkrete resultater. Indledningsvis ved at sætte os grundigt ind i din verden og udfordringer, for dermed at kunne bidrage med en løsningsorienteret tilgang og indsigt. Dernæst med kreative idéoplæg som tager udgangspunkt i den målsætning, vi har aftalt sammen – og afslutningsvis i selve eksekveringen.

Mange af vores kunder har valgt at benytte os som full service bureau til deres markedsføring. Det gør deres eget arbejde lettere og sikrer ydermere at den ”røde tråd” bliver gennemgående i hele markedsføringen.

er vi dit kommende reklamebureau?

Hvad enten du søger et reklamebureau, der kan blive din kommunikationspartner i tiden fremover eller en samarbejdspartner til et enkeltstående projekt, så byder vi gerne ind med evner, engagement og knofedt. Det garanterer vi.

Det eneste vi ikke kan garantere, er kemien i et fremtidigt samarbejde. Lad os derfor tage en uforpligtende snak om tingene og få en fornemmelse af kemien. Vi behøver vel ikke nævne, at et sådan møde er ganske gratis, men det fik vi så alligevel gjort…

Du er naturligvis velkommen her på bureauet – men vi kommer også gerne til dig.

Facts:
BARON & COMPANY reklamebureau blev startet den 2/2-2002, da reklamebranchen blødte. Vi fik alligevel tag i markedet, da kombinationen af lave priser, højt engagement og faglig kompetence skabte os en hurtig kundetilgang. Kombinationen har også båret os godt gennem finanskrisen, hvor en af vores konkurrenceparametre nemlig økonomi blev det helt store fokusområde. I dag er vores reklamebureau en sund virksomhed med en fleksibel organisation, der har kontorer på Rådhuspladsen i hjertet af København. Bureaunavnet til trods så flyder der ikke blåt blod i årerne på nogen af os. Historien bag navnet BARON & COMPANY reklamebureau er den enkle, at virksomheden er etableret af Søren Baron Rom, som stadig ejer bureauet i dag.