erhvervsguiden_mobilerhvervsguide erhvervsguideerhvervsguiden

Erhvervsguiderne

Kunde: Fonden for Socialt Ansvar


Fonden for Socialt Ansvar har etableret og driver en række almennyttige projekter, med det formål at fremme socialt ansvar i den civile, private og offentlige sektor. Fonden for Socialt Ansvar har specielt fokus på gruppen af børn og unge.

Opgave brief.:

Til et nyt projektet - som vi gav navnet Erhvervsguiderne - ønskede Fonden for Socialt Ansvar et website, der naturligvis kunne præsentere projektet, men som i høj grad også kunne give brugerinvolvering og fungere som et arbejdsredskab af projektets målgrupper:
- virksomheder og potentielle mentorer
- skoler og institutioner
- forældre
- børn og unge

Løsning:

Udarbejdelse af webstruktur, design og teknisk færdiggørelse af to sites. Et website til tablet/pc og et mobil site til mobiltelefoner. Begge med brugervenlig navigation i et rent og enkelt design. For at understøtte ”navigationsnemheden” har vi udarbejdet ikoner til menupunkterne og gjort brug af tydelige og relativt store knapper.

For at understøtte udvikling og aktualitet i projektet visuelt har vi lavet markante barometre for antal tilmeldte skoler, mentorer/ergvervsguider og deltagende børn/unge.

Websitet er lavet i et redigerbart CMS-system kan naturligvis deles på Twitter, LinkedIn og Facebook. Erhvervsguiderne har i forlængelse heraf også sin egen facebook side.

Resultat:

Erhvervsguiderne er kommet flyvende fra start og har få måneder efter lanceringen allerede etableret projektsamarbejde med ikke mindre end 23 unge, 30 virksomheder, 51 erhvervsguider og 6 skoler.

Øvrigt:

Baron & Company reklamebureau har også varetaget udvikling af projektnavn, logo, paperline og videreførelsen af den grafiske identitet i poster, folder, postkort og alle øvrige materialer, som findes på websitet.

Link til løsning:

erhvervsguiderne.dkHar du lyst til at høre mere om markedsføring? Kontakt os herRelaterede cases

Hjemmeside for Rudersdals Kommune >
Hjemmeside for TH mur & fliser >