tandfred_mobilsite_tekst Tandfred_mobilsite Tandfred_mobilsite

Mobiloptimeret hjemmeside

Kunde: Tandlægerne Frederiksgade har 10 medarbejdere og klinik i Aarhus


Opgave brief.:

Tandlægerne Frederiksgade havde som de fleste tandlægeklinikker i Danmark en ganske almindelig hjemmeside. Den fungerede på computerskærme men ikke på mindre skærme, som eksempelvis smartphones. Her havde brugeren havde svært ved at læse teksten og endnu sværere ved at navigere rundt på hjemmesiden.

Flere og flere benytter smartphones/mobiltelefoner og tablets. Klinikken valgte derfor at få en mobiloptimeret variant af deres egen hjemmeside, så besøgende ikke længere forsvandt fra siden på grund af disse læse- og navigationsproblemer.

Løsning:

En mobil hjemmeside. En hjemmeside hvor indholdet fra den traditionelle hjemmeside er tilpasset de skærme, der findes på smartphones/mobiltelefoner og tablets. Nem at klikke rundt i og nem at læse.

Mobil hjemmesiden fungerer naturligvis både på android mobiltelefoner og Iphones. Søger brugeren fra en mobiltelefon, er det automatisk mobil hjemmesiden, der bliver vist. Søger brugeren fra en computer, er det klinikkens almindelige hjemmeside, der bliver vist. Så nemt er det!

Resultat:

Klinikkens mobil hjemmeside er netop gået i luften, så vi har derfor ingen statistik endnu.

Link til løsning:

Tandlægerne Frederiksgades hjemmeside > www.tandfred.dk/mobil OBS: SKAL ÅBNES OG OPLEVES PÅ EN MOBILTELEFON !

Tandlægerne Federiksgade alm. hjemmeside > www.tandfred.dk


Har du lyst til at høre mere om online markedsføring ? Kontakt os herRelaterede cases