erhvervsguiden_mobilerhvervsguide erhvervsguideerhvervsguiden

Erhvervsguiderne

Kunde: Fonden for Socialt Ansvar


Fonden for Socialt Ansvar har etableret og driver en række almennyttige projekter, med det formål at fremme socialt ansvar i den civile, private og offentlige sektor. Fonden for Socialt Ansvar har specielt fokus på gruppen af børn og unge.

Opgave brief.:

Til et nyt projektet - som vi gav navnet Erhvervsguiderne - ønskede Fonden for Socialt Ansvar et website, der naturligvis kunne præsentere projektet, men som i høj grad også kunne give brugerinvolvering og fungere som et arbejdsredskab i forhold til projektets målgrupper: 

- virksomheder og potentielle mentorer

- skoler og institutioner

- forældre

- børn og unge


Løsning:

Udarbejdelse af webstruktur, design og teknisk færdiggørelse af to sites. Et website til tablet/pc og et mobil site til smartphones. Begge med brugervenlig navigation i et rent og enkelt design. For at understøtte ”navigationsnemheden” har vi udarbejdet ikoner til menupunkterne og gjort brug af tydelige og relativt store knapper.

Til visuel understøttelse af projektets aktuelle udvikling har vi valgt at vise nogle markante barometre der præsenterer det aktuelle antal tilmeldte skoler, mentorer/ergvervsguider og deltagende børn/unge.

Websitet er lavet i et redigerbart CMS-system kan naturligvis deles på sociale media som Twitter, LinkedIn og Facebook. Erhvervsguiderne har i forlængelse heraf også sin egen facebook side og en LinkedIn gruppe .

Resultat:

Erhvervsguiderne er kommet flyvende fra start og har få måneder efter lanceringen allerede etableret projektsamarbejde med ikke mindre end 23 unge, 30 virksomheder, 51 erhvervsguider og 6 skoler.

Godt et år efter lanceringen var status: 161 unge, 144 virksomheder, 543 erhvervsguider og 31 skoler.

Øvrigt:

Baron & Company reklamebureau har også varetaget udvikling af projektnavn, logo, paperline og videreførelsen af den grafiske identitet i poster, folder, postkort og alle øvrige materialer, som også kan findes på mobil- og websitet

Link til løsning:

erhvervsguiderne.dkHar du lyst til at høre mere om markedsføring? Kontakt os herRelaterede cases

Hjemmeside for Rudersdals Kommune >
Hjemmeside for TH mur & fliser >