hojtidskalenderen_ikonhojtidskalenderen_app

APP
Holy Day Calendar og Højtidskalenderen

Kunde: Foreningen Nydansker


Opgave brief:

Videreudvikling af den traditionsrige tryksag Højtidskalender fra Foreningen Nydansker. Kunden besluttede efter megen tilskyndelse fra vores side at gøre brug af den digitale platform som en udvidelse til kalenderen. Den digitale pendant til trykudgaven skulle kunne anvendes som arbejdsredskab og nemt tilgængeligt informationsværktøj på arbejdspladser med videre i Danmark og udlandet.

Løsning:

Udviklingen af en gratis App med profileringsmuligheder til Højtidskalenderens sponsorer. Til android og iphone. I en dansk- og en engelsksproget udgave.

Resultat:

Foreningen Nydansker havde en målsætning om 200 downloads på hvert sprog indenfor det førsste kvartal uden nogen form for markedsførings støtte. 3 måneder efter den var tilgængelig, var app'en blevet hentet mere end 3.000 gange.

I tiden efter lanceringen var den ”Ugens App” i Dagbladet Børsen.

Antallet af downoads er stadig i stærk vækst. Alene i 2012 fik mere end 25.000 nye brugere således et nyt mangfoldigheds redskab på deres mobitelefon, og i 2013 var der mere end 40.000 brugere fordet over hele verden, der havde downoaded denne app.  

Link til løsning:

Hent årets aktuelle Højtidskalender som gratis app her:
Iphone  > 
Android > Har du lyst til at høre mere om markedsføring og kommunikation af mangfoldighed ? Kontakt os herRelaterede cases

Se Højtidskalender 2011 >
Se Højtidskalender 2012 >
Se Højtidskalender 2013 >