Tryksag for Foreningen Nydansker Tryksag for Foreningen Nydansker Tryksag for Foreningen Nydansker Tryksag for Foreningen Nydansker

Højtidskalenderen 2011

Kunde: Foreningen Nydansker


Foreningen Nydansker arbejder for og med at inspirere danske virksomheder og øvrige aktører på arbejdsmarkedet i at anvende mangfoldighed aktivt og succesrigt i hverdagen.


Opgave brief:

Foreningen Nydansker udgiver hvert år en speciel højtidskalender. I den kan man holde sig opdateret på helligdage, traditioner og højtider indenfor de fem største religioner. Kalenderen sponseres og bruges af en række store danske virksomheder og organisationer. Vi fik til opgave at designe Højtidskalenderen 2011.

Løsning:

Med ønsket om at fremstille religioner og traditioner mere håndgribelige, fik vi idéen til en kalender, der tager en på en tur verden over i 12 forskellige mangfoldige hjem. Det betød, at vi - med kameraet under armen - mødte en række meget spændende mennesker i deres eget hjem.

Resultat:

Højtidskalenderen 2011 blev væsentlig anderledes end de foregående højtidskalendere, som i designet anvendte symbolik og grafik. Foreningen Nydansker modtog begejstrede reaktioner fra modtagerne ved udsendelsen af kalenderen, og fik herudover tilkendegivelser fra sponsorerne om at de gerne ville bidrage til næste års kalender. Det havde Foreningen Nydansker aldrig fået tilsagt om så hurtigt før.

Link til løsning:

Download Højtidskalenderen 2011 her (PDF 4mb) >Har du lyst til at høre mere om tryksager og markedsføring ? Kontakt os herRelaterede cases

Case om mangfoldigheds kommunikation
Se andre eksempler på vores tryksager >