højtidskalenderen 2013 højtidskalenderen 2013Højtidskalender 2013

Højtidskalenderen 2013

Kunde: Foreningen Nydansker


Opgave brief:

Foreningen Nydansker udgiver hvert år en såkaldt Højtidskalender med helligdage, traditioner og højtider indenfor de fem største religioner. Højtidskalenderen sponseres af en række store danske virksomheder og organisationer og sendes ud til distribueres herefter til arbejdspladser og uddannelsesinstitutioner rundt omkring i landet.

Årets kalender, Højtidskalenderen 2013, har taget skridtet over sundet til Sverige hvor organisationen Excellence i Mangfald også er kommet med.

Løsning:

Vi har i Højtidskalenderen 2013 stræbt efter at fremstille mangfoldigheden, der hvor den leves og opleves rundt omkring i byerne. En mangfoldig og urban tur i Danmark og Sverige med grafisk implementering af kendte og seværdige stede.

Den trykte udgivelse af Højtidskalenderen 2013 er udarbejdet i samspil med den elektroniske del af kalenderen. En gratis dansksproget og engelsk sproget app til henholdsvis andriod og Iphones. App’en - som du finder download link til her på siden - har vi naturligvis også udarbejdet.

Resultat:

Der er blevet taget rigtig godt imod Højtidskalenderen 2013 som af flere sponsorer anses som et værdsat markedsføringsredskab. Internt såvel som eksternt. Et etsempel herpå er TRYG. På Foreningen Nydanskers hjemmeside kan du se hvordan forsikringskoncernen anvender Højtidskalenderen (åbner i nyt vindue) >


Link til løsning:

Se Højtidskalenderen 2013 her (pdf 24 MB)→Har du lyst til at høre mere om kommunikation og markedsføring af mangfoldighed, så kontakt os herRelaterede cases

Få Højtidskalenderen som app på din smartphone >
Se eksempler på andre mangfoldigheds projekter >
Se sidste års kalender - Højtidskalenderen 2012 >