Gl. Kongetand Gl Kongetand personaleGl Kongetand call to action

Tandlæge går til filmen

Kunde: GlKongetand på Gl. Kongevej, Frederiksberg

 


Opgave brief:

Online markedsføring af tandlægeklinikken GlKongetand. Klinikken har til huse i en imponerende gammel herskabslejlighed på Frederiksberg med både bus og elevator til døren.

Løsning:

Vi bruger alle internettet – og i særdeleshed til at indhente information. Stillet overfor valget mellem at få information serveret på traditionel tekstuel vis eller i form af film, så viser undersøgelser at vi i stadig højere grad vælger den nemmeste og bekvemme måde. Den hvor man ikke skal bruge kræfter på at kæmpe sig gennem mange og lange tekster men blot trykker afspil og læner sig tilbage. 

I erkendelse heraf har vi designet og udarbejdet en hjemmeside til tandlægeklinikken GlKongetand som er ganske atypisk i tandlægebranchen. En hjemmeside med fokus på brugervenlighed bl.a. ved brug af informationsfilm om mange af klinikkens behandlinger. 

For hver behandlingstype kan brugeren således blive guidet gennem et forløb, der starter med en ultrakort og konkret tekst om behandlingen efterfulgt af en uddybende film og afsluttet med klinikkens pris på selve behandlingen.  

Resultat:

En tandlæge hjemmeside der stikker ud, er markant anderledes end andre tandlægeklinikkers har hurtigt sat sine positive spor. Flere af klinikkens eksisterende patienter har tilkendegivet en vis form for stolthed over siden og filmoplevelsen med deres tandlæger. GlKongetand har tillige oplevet en virkelig god patienttilgang via den nye hjemmeside, som ifølge flere nye patienter giver et retvisende indtryk af en klinik med god service, faglig integritet og tid til hver enkelt patient.

Hjemmesiden ligger naturligvis i et brugervenligt CMS system som klinikken nemt selv kan anvende.

Link til hjemmesiden for GlKongetand >Har du lyst til at høre mere om markedsføring? Kontakt os herRelaterede cases