Seneste nyheder


Arkiv

kronprins Frederik

Kongelig opbakning til markedsføring

" Hvad har vi at gøre godt med til markedsføringen...?
Film, annoncer, sociale media og den kommende konge "

Jeg forstår godt, hvis du studser en ekstra gang over den sidste markedsføringsbrik. Det er da bestemt heller ikke hver dag, vi og vores kunder oplever støtte fra selveste Kongehuset til vores kampagner. Ja faktisk har vi aldrig nogensinde før haft fornøjelsen af et medlem af Den Kongelige Familie i forbindelse med vores markedsføring.

Men det skete så altså i dag. Vores kunde - Styrelsen for Forskning og Innovation - fik en ægte kongelig håndsrækning til markedsføringen af de mere end 600 fantastiske events, der er samlet under Forskningens Døgn 2013. De mange events kan opleves over alt i Danmark i de nærmeste dage.

Ja tak fra HKH Kronprins Frederik
Vi blev naturligt nok glædeligt overrasket, da Kongehuset i sidste måned bekræftede, at Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik ville deltage i den officielle åbningsevent for Forskningens Døgn 2013. I dag - den 2. maj 2013 - var der så kick-off med Kronprinsen og Uddannelsesminister Morten Østergaard på VIA University College i Århus. Nu glæder vi os til at se hele familien Danmark på de mange events, hvor de kan opleve og blive en del af den spændende forskning, som foregår rundt omkring i landet. 

Protektion
Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik har Forskningens Døgn som protektion.

Link til video fra åbningseventen med Kronprinsen og Uddannelsesministeren >
Link til artikel i Jyllands Posten >

Link til fotoserie i Berlingske Tidende >

Tilmeld vores nyhedsbrev