lær at forstå tandlæg'sk

Se hvad "præmolar" og andre tandlæge udtryk kan betyde på helt almindelig dansk efter tilsætning af drys humor. Efter mange års samarbejde med tandlægeklinikker fik vi lyst til at lave en oversigt med nogle af de udtryk, vi har hørt gennem tiden. Det er blevet til en plakat. Specielt til tandlægeklinikker naturligvis. Har du ikke modtaget vores den med juleposten, kan du hente og printe den her. Sæt plakaten op på klinikkens køleskab eller væg, så er der måske lidt mere at smile af på en travl hverdag.

Hent gratis plakat

mobil hjemmeside til kampagnepris

Mobil hjemmeside baseret på klinikkens hjemmeside. Bedre navigation og læsbarhed på mobiltelefoner.

Kampagnetilbud
kr. 3.700,- inkl. moms

Læs mere >

Markedsføring af tandlægeklinikker

Har du fundet frem til denne side, er der gode chancer for at du er tandlæge og interesseret i hvilken betydning markedsføring kan have for din klinik.

Jeg vil derfor forsøge at beskrive nogle af de erfaringer, vi har gjort os gennem årene i samarbejde med en række tandlægekliniker rundt omkring i Danmark. En af disse klinikker er Tandspecialisten i Roskilde som ejes af tandlæge Lars Jessen.

Lars Jessen udtaler

dental magazin

Markedsføring er sund fornuft

Markedsføring handler ikke om at spille smart men ganske enkelt om at skabe en bedre forretning for din klinik. Bunder din markedsføring i velovervejede beslutninger, god planlægning og effektive tiltag, vil du opleve at markedsføring er sund forretnings fornuft. Ikke blot på den lange bane, men også på den helt korte bane.

Vi er ikke tandlæger

Selv om vi til dagligt arbejder med tandlægeklikker, gør det os ikke til tandlæger her på reklamebureauet. Skulle vi behandle tænder, er jeg sikker på at resultatet også blev derefter. Jeg mener der er umuligt, at være god til alt her i livet. Sådan er det også med markedsføring – et område hvor jeg og mine kolleger til gengæld er specialister.


Dental

Sådan skaffede vi 500 nye patienter

Hvis du har Magasinet DENTAL (dec. 2011) på klinikken, kan du på side 30/31 læse om hvordan vi fik 500 nye patienter til at finde vej til en tandlægeklinik på Frederiksberg.

Har du ikke magasinet, kan du downloade det her eller se det online her.

Her kan vi styrke en klinik

Vi har to kernekompetencer til styrkelse af din kliniks markedsføring. Rådgivning og udførelse. Vi arbejder med hele paletten indenfor markedsføring. Både online som offline. Fra facade til film og Facebook. Her er nogle af de områder, vi typisk skaber mærkbare og positive resultater indenfor:

  • • Logo og visuel identitet
    • Synlighed på internettet
    • Profilering i lokalområdet
    • Events - f.eks. åbent hus arrangementer

Et typisk forløb

1. Vi giver dig indsigt i de muligheder, du har for at markedsføre din klinik.
2. Du fortæller om klinikken og hvad du gerne vil opnå med din markedsføring.
3. Vi rådgiver dig og præsenterer de muligheder, der giver bedst mening ud fra din målsætning, målgruppe, lokale konkurrenceforhold, markedsføringsbudget etc.
4. Du vælger hvad du gerne vil gå videre med og får et konkret tilbud fra os
5. Ved accept af tilbuddet laver vi en tidsplan og går i gang med de kreative idéer til markedsføringen
6. Du modtager idéoplæg til godkendelse


accesstoinsight

Din klinik er som din hjemmeside

Er kvaliteten af din hjemmeside ikke i orden sætter patienten alvorlige spørgsmålstegn ved kvaliteten af arbejdet på tandlægeklinikken. Læs artiklen i Magasinet DENTAL (april 2012 s. 26-28) af journalist Jon Holm Pedersen, som interviewer os om emnet online profilering af indenfor tandlægebranchen..

Har du ikke magasinet, kan du downloade det her eller se det online her.


accesstoinsight

Er facebook overhovedet relevant

I Access2Insight (dec. 2011, side 22+24) rejser vi spørgsmålet. Giver det mening at anvende social marketing og facebook til en tandlægeklinik. Og hvad koster den form for markedsføring ?

Har du ikke magasinet, kan du downloade artiklen her eller hele bladet her.

I den trykte udgave er magasinet kommet til at angive tandlæge Vitus Jakobsen som forfatter af artiklen. Vitus er med sikkerhed bedre til rodbehandlinger end social marketing…


Soren Baron

Hør mere om markedsføring af din klinik
Udfyld de to felter, så kontakter jeg dig.

Med venlig hilsen
Søren Baron Rom

Navn:
Mail: