Online brochure for CLS Behring

Responsive site med super fleksibilitet

Kunde: Tandlægeklinikken Tandspecialisten

 

Opgave brief:

Tandspecialisten er en større tandlægeklinik, der tager markedsføring på nettet seriøst. Klinikken gør ikke blot brug af egen hjemmeside, men anvender også online kampagner og sociale media som Facebook i markedsføringen. Tandspecialistens markedsføring på nettet er målrettet og indsatsen giver konkrete målbare resultater i form af nye patienter - og fra store dele af Danmark. Herudover bidrager klinikkens online aktiviteter positivt til loyaliteten hos klinikkens faste patienter.

Tandspecialistens forhenværende hjemmeside fungerede rigtig godt på stationære og bærbare computere, men kunne forbedres i forhold til design og brugervenlighed på tablets og smartphone skærme. Set i lyset af den digitale udvikling hvor flere og flere er på nettet via små skærme, ønskede Tandspecialisten mere brugervenlig og fremtidssikret hjemmeside. Til forskellige platforme og til de mange skærmformater, der er på markedet.

Løsning:

Er udgangspunktet en traditionel hjemmeside er der grundliggende to veje at gå for at sikre brugervenlighed på mindre og små skærme:

Den første er en udgave af hjemmesiden optimeret til mobiltelefoner – et såkaldt mobil site. Her slipper den besøgende for at skulle zoome ind og ud på mobiltelefonen for at læse tekst, se billeder og navigere rundt på siden. Et mobil site er den enkle løsningsmulighed med visse begrænsninger.

Den anden er et responsive site. Her er der tale om en helt ny hjemmeside, hvor alt indhold er skalerbart og optimeret til platforme, skærmformater og browsere. Her skal mange dele formå at spille sammen på kryds og tværs uanset om den besøgende besøger det responsive site fra en lille ipod eller en stor laptop. Den skal med andre ord kunne respondere – heraf navnet et responsive site.

Resultat:

Til Tandspecialisten videreudviklede vi klinikkens hjemmeside til et responsive site. Sitet fastholdt den gode Google page rank og linkjuice som den forrige hjemmesiden allerede havde arbejdet sig frem til via godt indhold og søgemaskineoptimering.

Link til løsning:

Link til Tandspecialistens responsive site >


Har du lyst til at høre mere om online markedsføring ? Kontakt os her

 Relaterede cases

case om online brochure
case om hjemmeside projekt
Se eksempler på vores hjemmesider og webdesigns >