mobilsites

Tandlæge mobil hjemmeside

Vi googler løs på mobiltelefonen
Antallet af solgte mobiltelefoner er i eksplosiv vækst, og vi søger på nettet via mobiltelefonen som aldrig før. En almindelig hjemmeside er ikke optimeret til mobiltelefoner. Indholdet vises småt og gnidret på de små skærme. Det giver store problemer for brugerne, når de skal navigere rundt på siden og læse indholdet.

Fordele for din klinik
Vores tålmodighed på nettet er begrænset. Kommer vi til en side, der er svær at navigere i og har en dårlig visning, så klikker vi os videre til en anden tandlæge side. Har I udelukkende en almindelig hjemmeside, sender I givetvis både patientemner og indtægt videre til jeres kollegaer / konkurrenter.

Mobil hjemmeside
En mobil hjemmeside præsenterer indhold fra jeres hjemmeside, så det passer til mobiltelefoner. Brugerne lander automatisk på mobil hjemmesiden, hvis de søger fra en mobiltelefon. Søger de fra en computer bliver jeres almindelige hjemmeside vist.

Kampagnepris
Kr. 3.700,- inkl. moms. Prisen er en engangsomkostning – der er ingen yderligere omkostninger til abonnement eller hosting. Dog inkluderer prisen ikke fremtidige rettelser, foretaget på henholdsvis hjemmeside og mobil hjemmeside.

Det får du
Mobil hjemmeside tilpasset jeres nuværende hjemmeside med:

- 5 menu punkter: kontakt, find vej, åbningstider, profil, behandlinger
- mobilmenu til hurtig og nem navigation
- google map
- ring-op funktion
- indhold, farver og evt. logo fra jeres hjemmeside

mobilsites

et udpluk af vores mobilsites

mobilsites