Brochure for Personalestyrelsen
Brochure for Personalestyrelsen
Brochure for Personalestyrelsen
Messe materialer for Personalestyrelsen

Offentlig projektkampagne

Kunde: Personalestyrelsen


Personalestyrelsen er arbejdsgiverorganisation for omkring 175.000 offentlige ansatte. Personalestyrelsen hører under Finansministeriet


Opgave brief:

Personalestyrelsen ønskede større fokus på mangfoldighed og fordelene heri indenfor Statens mange arbejdsområder. Vi fik til opgave at markedsføre en række kompetencegivende seminarer og kurser for samtlige offentlige ledere i Danmark. Herudover ønskede Personalestyrelsen og at vi varetog idéudvikling af koncepter, aktiviteter og materialer til de opfølgende messer.

Løsning:

Under overskriften ”Ser Du Alle Muligheder” udarbejdede vi en direct mail med tilhørende brochurematerialer, der blev distribueret til samtlige ledere i Staten. Til brug på messerne lavede vi bl.a. materialer som posters, postkort, musemåtter og diverse gimmicks.

Resultat:

Budskab og udformning af direct mailen ramte plet i målgruppen. Det resulterede i en kursus- og seminar deltagelse, som oversteg Personalestyrelsens forventning. Den opfølgning på direct mailen, som ellers var planlagt m.h.p. at få deltagere nok ti arrangementerne blev aflyst, og dermed sparet.


Mere information om projektkampagnen:

Link til info på Personalestyrelsens hjemmeside >


Har du lyst til at høre mere om offentlig kommunikation og markedsføring ? Kontakt os herRelaterede cases

Case om specielle tryksager
Case om online brochure