Søgeordsoptimering, SEO

SEO er søgemaskineoptimering eller søgeordsoptimering og målet med søgemaskineoptimering er en top placering - som også er foran dine konkurrenter - på de forskellige søgemaskiner, der findes på internettet. Den ubestridt mest kendte og anvendte i Danmark er i dag Google.

gør det selv søgemaskine / søgeordsoptimering
At lave søgemaskineoptimering / søgeordsoptimering af en hjemmeside er skræmmende raketforskning for nogle, mens andre andre ser det som en interessant og spændende udfordring. Sådan er det nok med det meste her i livet. Hører du til sidstnævnte gruppe og har du ikke arbejdet med søgemaskineoptimering / søgeordsoptimering før, skal du nok belave dig på at bruge ganske megen tid på at sætte dig ind i de basale ting, for herefter at implementere og teste dig frem. Men har du interessen, tiden og gå-på-modet er det bare at kaste dig ud i søgemaskine- og søgeordsoptimeringen. Du finder naturligvis oceaner af hjælp på nettet. Da vi skrev denne tekst og googlede "SEO" kom der faktisk mere end 247 millioner søgeresultater.

lad andre gøre det, men vælg dem med omhu
Vil du gerne have din hjemmeside længere frem på fx. Google uden selv at rode med det, så er der rigtig mange firmaer, der tilbyder søgemaskineoptimering eller søgeordsoptimering. Er du ude efter et firma med en professionel og seriøs indstilling hertil, så undgå dem, der "garanterer" at din hjemmeside kommer til at ligge som nummer 1 på dine søgeord - og specielt dem, der postulerer, at denne førsteplads vil holde i tiden fremover.

vi gør det på denne måde
BARON & COMPANY reklamebureau tilbyder også søgemaskineoptimering / søgeordsoptimering. Både af din nuværende hjemmeside og i forbindelse med en ny hjemmeside lavet her på reklamebureauet. Vi afdækker de søgeord, der har størst betydning for netop din målgruppe og søgemaskine- / søgeordsoptimerer hele din hjemmeside efter disse eksakte søgeord. I samarbejde med dig gennemgår vi mulighederne for backlink fra gode og relevante hjemmesider. Altså trafik via links fra andre hjemmesider og til din hjemmeside.

google adwords
Vi rådgiver dig også vedrørende mulighederne for annoncering på eksempelvis Google - de såkaldte Google Adwords som du finder ude til højre for søgeordsresultaterne. Denne type annoncer kan være ganske effektive og købes typisk som PPC hvilket står for pay-per-click. Her betaler du ikke for din konstante tilstedeværelse, men derimod kun når der reageres på dine annoncer. Annoncerne kan vi eller du selv styre og redigere i, eller du kan lade os klare det for dig.

intet er statisk på nettet - heller ikke din hjemmesides placering
Søgemaskineoptimering / søgeordsoptimering er en "ongoing" proces som jævnligt bør tilrettes, skærpes og effektmåles. Det er vigtigt, at til stadighed at have indblik i resultater og udvikling. Verden står ikke stille - og det gør dine konkurrenter heller ikke...