Seneste nyheder


Arkiv

Social marketing set med tandlægeøjne


Det er oppe i tiden, og der er ikke noget, der tyder på, at markedsføring via sociale media er en forbiflyvende døgnflue, vi snart kan vinke farvel til. Med Facebook som bannerfører er danskerne for alvor hoppet på Social Marketing-vognen, der strutter af nye online kommunikationsmuligheder. Men hvilken betydning har det for danske tandlægeklinikker. Er det overhovedet interessant og relevant for en tandlæge at kigge nærmere på denne form for online markedsføring ?


ACCESS2INSIGHT, DECEMBER 2011

I tandlæge fagmagasinet Access2Insight har jeg skrevet en artikel om dette emne under titlen ”Social marketing set med tandlægeøjne”. Herunder finder du to links. Et til selve magasinet (december 2011) og et til artiklen på side 22 + 24.


MIN "TANDLÆGE UDDANNELSE"

I den trykte udgave af Access2Insight kan du se, at jeg står anført som tandlæge Vitus Jakobsen med egen klinik i Svendborg. Det skyldes en fejl under produktionen af magasinet. Til dagligt arbejder jeg godt nok sammen med en hel del tandlæger, men det gør mig næppe til tandlæge – og da slet ikke på så få timer. Jeg nøjes med at skrive reklamemand og navnet Søren Baron Rom på mit visitkort. Det foretrak Vitus Jakobsen også, da jeg drøftede smutteren i magasinet med ham…

Link til artiklen ” Social marketing set med tandlægeøjne” >

Link til magasinet Access2Insight/dec. 2011 >


 

 

Tilmeld vores nyhedsbrev