tandlaege_v_lars_ikontandlaege_v_lars_personertandlaege_v_lars_mandtandlaege_v_lars_kvinde

Tandlægerne v/Lars Gregersen

Kunde: Tandlægeklinik i Nivå, Nordsjælland.


Opgave brief:

At gøre opmærksom på Tandlægerne ved Lars Gregersen i håndplukkede områder af byen på en sober og ikke for aggressiv facon. Tandlægeklinikken havde gennem længere tid været nødsaget til at afvise nye patienter, på grund af pladsmangel på klinikken. Efter en renovering og udvidelse kunne der endelig bydes velkommen til nye patienter. Målsætningen i markedsføringen var ikke flest mulige nye patienter, men en snarere patienttilgang fra en speciel målgruppe.

Løsning:

En husstandsomdelt profilbrochure med den teasende overskrift UNDSKYLD på forsiden. Afsenderen fremgik først, når modtageren havde brudt forseglingen (et klistermærke) og åbnet brochuren. Tryksagen blev distribueret til udvalgte boligområder i lokalområdet.

Modtagerne blev ikke direkte ansporet til at kontakte klinikken (ved brug af call-to-actions) men blot præsenteret for Lars Gregersens klinik og deres kompetencer. Forløsningen på forsides undskyldning var naturligvis også at finde i brochuren – den gik på de mange mennesker, klinikken havde måtte takke nej til gennem årene p.g.a. pladsmangel.

Resultat:

Klinikken har allerede oplevet at få en del nye patienter, som ikke slet kendte til klinikken før de modtog profilbrochuren. I tiden fremover vil der stadig kommen flere nye patienter hen ad vejen i et adstadigt tempo. Enten indirekte eller direkte afstedkommet af dette markedsførings tiltag, da brochuren ikke indeholdt et tidsbegrænset tilbud/budskab.

"I forbindelse med en større udvidelse og ombygning af min klinik, fik jeg Baron & Company reklamebureau til at udarbejde en profilbrochure. Brochuren blev flot og levede helt op til mine forventninger.  Processen forløb professionelt og problemfrit, ligesom alt blev leveret til aftalt tid og pris."
Tandlæge Lars Gregersen
Tandlægerne v/ Lars Gregersen, Nivå

Har du lyst til at høre mere om markedsføring af klinikker ? Kontakt os herRelaterede cases

Hjemmeside for tandlægerne Dentis >
Hjemmeside for Tandspecialisten >
Hjemmeside for Skovlunde Tandklinik >