Online markedsføring for tandlæger, Tandspecialisten i Roskilde Online markedsføring for tandlæger, Tandspecialisten i Roskilde Online markedsføring for tandlæger, Tandspecialisten i Roskilde

Online markedsføring af tandlægeklinik

Kunde: Tandspecialisten i Roskilde


Tandlægeklinik med 11 ansatte beliggende i Roskilde. Klinikken tilbyder udover alment tandlægearbejde også behandlinger i fuld eller delvis narkose, store rekonstruktioner f.eks. efter trafikuheld - og tandkirurgiske behandlinger.


Opgave brief:

Online markedsføring af tandlægeklinikken. Målgruppen er mænd og kvinder + 18 år i klinikkens lokalområde og opland.

Løsning:

En strategi for klinikkens vedvarende online markedsføring til indfrielse af de aftalte målsætninger i samarbejde med Tandspecialisten. Da især nettet er en dynamisk størrelse, er det naturligvis en on-going plan, som justeres efter eksempelvis konkurrentsituation og ændringer i Googles måde at ranke på. Første var etape en ny og søgeordsoptimeret CMS hjemmeside samt online annoncering i form af Google Ad-Words.

Resultat:

Den korte version: en patienttilgang på 30 %

Den uddybende version: Antallet af tandlæger i Roskilde er af uvisse årsager utrolig højt. Det giver en udfordrende konkurrencesituation. Det tog derfor en god portion knofedt at få klinikkens hjemmeside  på top 3 på side 1 ved en simpel Google søgning på ”tandlæge i Roskilde”.

Der er benhård online konkurrence på søgeord indenfor højavance behandlinger i tandlægebranchen. Eksempelvis på ord som ”tandimplantater”. Naturligvis kan man annoncere sig til en høj placering – hvilket er rigtig dyrt. Man kan også arbejde med den organiske del af selve hjemmesiden, så man slippe for alle annonceringsomkostningerne. Det har Tandspecialisten gjort. Klinikken har gennem årene ligget på side 1 ved en Google søgning på ”tandimplantat” eller ”tandimplantater” – for nu blot at fremhæve et af de udvalgte søgeord, som klinikken har en god placering med.

Den effektive søgemaskineoptimering har resulteret i gode placeringer, gode besøgstal og hvad vigtigere er en fornuftig forretning for klinikken, da de mange besøg i høj grad konverterer til konkrete online tidsbestillinger fra nye patienter.

Link til løsning:

Link til Tandspecialistens hjemmeside >Har du lyst til at høre mere om hjemmesider markedsføring af tandlægeklinikker ? Kontakt os herRelaterede cases

case om hjemmeside projekt
case om markedsføring af tandklinik
case om hjemmeside projekt
Se eksempler på vores hjemmesider og webdesigns >