Lokal kampagne, busreklame for tandlægerne FalkonérCentret, Frederiksberg Lokal kampagne, guerilla markedsføring af tandlægerne FalkonérCentret, Frederiksberg Lokal kampagne, div. tryksager for tandlægerne FalkonérCentret, Frederiksberg

Lokalkampagne for tandlægeklinik

Kunde:Tandlægerne FalkonerCentret på Frederiksberg.


Tandlægerne FalkonerCentret er en større tandlægeklinik med 14 ansatte. Udover alment tandlægearbejde tilbyder klinikken også kirurgiske behandlinger blandt andet i form af implantater og tandkroner.

Opgavebrief:

Tandlægerne FalkonérCentret ønskede at flere i lokalområdet ville få øjnene op for klinikken for dermed at opnå en øget tilgang af nye patienter.

Løsning:

Lokalkampagnen JuleSmil 2010. Markedsføring af tandblegning som personlig julegave. Blegningen blev solgt til særpris i en kort tidsperiode med henblik på at få nye patienter til at besøge og lære klinikken at kende.

Vi havde to udfordringer: den ekstreme kommunikations støj i forbindelse med julehandlen og et begrænset budget. Vi valgte derfor at gå ”skævt” til værks for at få opmærksomhed og dermed opnå konkrete resultater. En SMS kampagne som plakat i lokale busser, flyers som julegavekort uddelt af nissepiger i indkøbscenter og som ophæng på parkerede cykler m.v. ved metro stationer, på handelsstrøg og lignende. I tillæg hertil et 24timers boost som Sweetdeal i samarbejde med Berlingske Media online.

Resultat:

163 nye patienter til klinikken som alle købte og betalte deres første behandling før det første besøg på tandlægeklinikken.


Har du lyst til at høre mere om markedsføring af tandlægeklinikker ? Kontakt os herRelaterede cases

Hjemmeside for tandlæge i Roskilde >
Direct mail for optiker >
Gimmick for Rudersdal Kommune >