tandfred_mobilsite_tekst Mobil hjemmeside vs almindelig hjemmeside, tandfred.dk Tandfred_mobilsite

Mobiloptimeret hjemmeside

Kunde: Tandlægerne Frederiksgade i Aarhus


Opgave brief.:

Tandlægerne Frederiksgade havde som de fleste tandklinikker i Danmark en ganske almindelig hjemmeside. Den fungerede på computerskærme men ikke på mindre skærme, som eksempelvis smartphones. Her havde besøgende svært ved at læse teksten og endnu sværere ved at navigere rundt på hjemmesiden.

Flere og flere er på nettet fra mobiltelefoner og tablets. Tandlægerne Frederiksgade valgte derfor at forbedre brugeroplevelsen for disse besøgende med en mobiloptimeret udgave af klinikkens hjemmeside.

Løsning:

En mobil hjemmeside hvor indhold fra den almindelige hjemmeside er tilpasset de små skærme, der er på mobiltelefoner og tablets. En brugervenlig løsning, der forbedrer online oplevelsen af klinikken. Nem at klikke rundt i og nem at læse.

Mobil hjemmesiden fungerer naturligvis både på android mobiltelefoner og Iphones. Søger brugeren fra en mobiltelefon, er det automatisk mobil hjemmesiden, der bliver vist. Søger brugeren fra en computer, er det klinikkens almindelige hjemmeside, der bliver vist. Så nemt er det!

Link til løsning:

Mobil hjemmeside > www.tandfred.dk/mobil (åbnes og opleves på en mobiltelefon) 

Alm. hjemmeside > www.tandfred.dk


Har du lyst til at høre mere om online markedsføring ? Kontakt os herRelaterede cases