logo Arbejdstøj til tandlægeklinik, Tandspecialisten i Roskilde Logodesign og paperline, tandlægerne Tandspecialisten i Roskilde Grafisk identitet til tandlæger, Tandspecialisten i Roskilde Annoncering for tandlægerne Tandspecialisten i Roskilde

Ny identitet til tandlægeklinik

Kunde: Tandspecialisten i Roskilde


Tandlægeklinik med 11 ansatte i Roskilde. Klinikken tilbyder udover alment tandlægearbejde også behandlinger i fuld eller delvis narkose, større rekonstruktioner f.eks. efter trafikuheld - og kirurgiske tandbehandlinger.

Opgave brief:

At genopfriske klinikkens image og få klinikken profilleret som byens foretrukne tandlægeklinik. Målgruppen er mænd og kvinder + 18 år i tandlægeklinikkens lokalområde plus opland.

Løsning:

TandplejeCentret var navnet på klinikken da vi tog hul på samarbejdet i 2006. Efter at have mødt de forskellige medarbejdere og holdt møder på klinikken, fornemmede vi, manglede harmoni mellem selve klinikkens navn og den klinik, som patienterne rent faktisk oplevede. Det viste sig efterfølgende, at både klinik ejeren og hans medarbejdere også fandt ”TandplejeCentret” støvet i forhold til deres moderne klinik.

Med de mange specialkompetencer/behandlinger fandt vi i samarbejde med kunden det naturligt, at Tandspecialisten skulle være det nye kliniknavn. Herefter designede vi ny logo, uniformer, lokalannoncer, markedsføringsmaterialer og en søgeordsoptimeret brugervenlig hjemmeside.

Resultat:

Rundspørger i byen viser et langt højere kendskabsniveau til klinikken i målgruppen efter blot en måneds markedsføring. Adspurgt tilkendegiver en overvejende del, at det nye kliniknavn giver ”mere mening” end det gamle.

Markedsføringen har resulteret i en markant patienttilgang hvert år og specielt online markedsføringen for tandlægeklinikken har tilført patienter fra både Fyn og Jylland. Herudover er antallet af henvisende tandlæger til specielt implantatbehandlingerne også vokset. I tæt samarbejde med Tandspecialisten har vi udarbejdet en strategi for profileringen af klinikken fremover til indfrielsen af de aftalte målsætninger.

Link til klinikkens hjemmeside:

Link til Tandspecialistens hjemmeside >Se eksempler på vores logodesigns og grafiske identiteter >
Har du lyst til at høre mere om markedsføring af tandlægeklinikker? Kontakt os her

 Relaterede cases

Case om markedsføring af tandklinik